Το NewsOpen συναντά τον “ΣΥΝάνθρωπο” Βιβή Παξινού – Συγκινεί και παράδειγματίζει η δράση των εθελοντών στους ήρωες της διπλανής πόρτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εθελοντική  ομάδα “ΣΥΝανθρωποι” είναι μια ομάδα Ανθρώπων με ευαισθησίες και διάθεση για προσφορά που  ως στόχο τους έχουν να συνδράμουν εκείνους τους Συνανθρώπους μας οι οποίοι λόγω της οικονομικής δυσπραγίας αντιμετωπίζουν κυρίως προβλήματα επιβίωσης καθώς και προβληματα υγείας.
Η ιδέα της  ομάδας ήταν της κυρίας Βιβής Παξινού η οποία το 1999 νόσησε από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι και οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μηδαμινές έως ελάχιστες. Τα κατάφερε και από τότε ακολούθησε τον δρόμο της προσφοράς προς τον ΣΥΝανθρωπο.
Η Εθελοντική ομάδα ξεκίνησε από τη Ναύπακτο από σύντομα επεκτάθηκε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αίγιο – Καλαμάτα – Αμφιλοχία – Αθήνα – Μεσολόγγι – Πάτρα – Θεσσαλονίκη)
Δείτε στην εκπομπή “Θα συζητηθεί” του NewsOpen.gr όλα όσα είπε η κα Παξινού για τα μέλη και τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας, οι οποίες είναι πολλές και σημαντικές και αποτελούν ελπίδα για πολλούς συνανθρώπους μας.

Read Previous

Κορωνοϊός: Από πότε μπαίνει τέλος στις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

Read Next

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *