ΒΙΝΤΕΟ: Όλα όσα είπε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γ.Λέντζας στο Συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό – Στόχος η αναβάθμιση της Ιππικής έκθεσης σε Διεθνή

Στο πρώτο συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό βρέθηκε και μίλησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στο πλαίσιο της εισήγησής του στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό που έγινε το τριήμερο στην Πάτρα, απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Αυγενάκη, ο οποίος με της σειρά του την αποδέχθηκε και δήλωσε ενθουσιασμένος, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα μοναδικά στο είδος τους άλογα Ανδραβίδας.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τόνισε πως με την αρωγή της Πολιτείας, ο Δήμος στοχεύει να αναβαθμίσει την Ιππική Έκθεση σε Διεθνή, καθώς και να διοργανώσει Ιππικούς Αγώνες στην Ανδραβίδα. Παράλληλα, ο Γιάννης Λέντζας αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης να φιλοξενήσει σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις θαλάσσιων σπορ.

Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Γ.Λέντζα:

Read Previous

ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Φαρμάκης: “Το όραμά μας για την αθλητική Δυτική Ελλάδα”

Read Next

Πάτρα: Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση – Τι λέει ο ιατροδικαστής Τσαντίρης για τις πιθανές αιτίες θανάτου της Μαλένας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *