Περιστέρι: Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού – Ήρθε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και δολοφονήθηκε

«Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται»

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με την αστυνομία να αναζητεί ακόμη τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Τη στιγμή που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από ακόμα μια υπόθεση γυναικοκτονίας, νέες αποκαλύψεις ήρθαν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας της 17χρονης αποκάλυψε ότι η κόρη μας είχε πέσει θύμα βιασμού στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» είχε συμπληρώσει.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, καθώς και τα δυο του χέρια, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού.

Στα νύχια της άτυχης κοπέλας, η οποία -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- πάλεψε για τη ζωή της, πριν οδηγηθεί στον ασφυκτικό της θάνατο, οι αρχές εντόπισαν το DNA του δολοφόνου.

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που φίλοι του φέρεται να ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχει εξαφανιστεί από την εργασία του και το σπίτι που διέμενε, από το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- λίγο μετά το έγκλημα πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Δούλευε σε εκκλησιαστικά είδη ο 20χρονος

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής: «Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι’ αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

in.gr

Read Previous

Φωτιά τώρα στη Μεσσηνία: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής – Εκκενώνεται το Μεσοχώρι

Read Next

Ξανά μαζί ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *