Παρίσι: Άστεγος βίασε τουρίστρια σε δημόσια τουαλέτα – Απ’ έξω την περίμενε ο σύντροφός της

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση βιασμού τουρίστριας στο Παρίσι, την ώρα που αυτή βρισκόταν μέσα σε δημόσια τουαλέτα.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρίστρια από τις ΗΠΑ δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση βιασμού από άγνωστο άνδρα ενώ είχε μπει στη δημόσια τουαλέτα, δίπλα στην Παναγία των Παρισίων, την ώρα που ο σύντροφός της την περίμενε απ’ έξω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, ο σύντροφος της τουρίστριας άρχισε να ανησυχεί, καθώς η Αμερικανίδα καθυστερούσε αρκετά να βγει από τις τουαλέτες. Όταν μπήκε σε αυτές για να δει αν είναι όλα καλά, τη βρήκε να κλαίει, καθώς μόλις είχε δεχθεί την επίθεση.

Στην τουαλέτα βρίσκονταν και άλλες γυναίκες την ώρα της επίθεσης, όπου κατάφεραν, μαζί με τον σύντροφο του θύματος, να ακινητοποιήσουν τον φερόμενο δράστη και να καλέσουν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ειδικότερα, για τον βιασμό της τουρίστριας κατηγορείται ένας άστεγος 23χρονος από τη βόρεια Αφρική, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό που του απαγγέλθηκαν, καθώς είπε ότι η πράξη του έγινε με τη συναίνεσή της.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitie-Salpetrière, στα ανατολικά του Παρισίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αν και ήδη έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον σύντροφό της, έχει διατηρήσει επαφή με τις γαλλικές αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Το περιστατικό συνέβη σε μια περιοχή που – συνήθως – είναι γεμάτη από τουρίστες. Αλλά, γίνονται συχνά καταγγελίες για περιστατικά νεαρών που απειλούν τους περαστικούς από το σημείο.

Read Previous

e-EΦΚΑ: Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου

Read Next

Demi Moore: Ανεβάζει νέα φωτογραφία με μαγιό – Έμμεση απάντηση στον Ashton Kutcher;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *