Απίθανο βίντεο με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν μπορούσε να ανέβει ούτε τις σκάλες

Η Κιμ Καρντάσιαν φημίζεται για το γεγονός ότι μερικές φορές φοράει άβολα ρούχα για χάρη της μόδας. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα Social Media και την δείχνει, μετά από επίδειξης μόδας στο Μιλάνο, με ένα κολλητό στο σώμα, ασημένιο και λαμπερό φόρεμα με αποκαλυπτικά δεσίματα.

Μέχρι εκεί όλα καλά, όμως… υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα… Ποιο ήταν αυτό; Δε μπορούσε να περπατήσει, αλλά ούτε και να κάτσει μέσα σε αυτό.

Το viral βίντεο

Σε ένα ξεκαρδιστικό TikTok που μοιράστηκε η φίλη της σταρ την Κυριακή, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί την «τακτική του κάβουρα». Τη βλέπουμε να τρέχει προς τα σκαλοπάτια και να γυρνάει στο πλάι ώστε να στηριχθεί από το κιγκλίδωμα.

Αφού δε λειτουργεί ούτε αυτή η μέθοδος, η ευρηματική Καρντάσιαν καταφεύγει σε άλλη: Αναγκάζεται να χοροπηδάει ένα-ένα τα σκαλοπάτια για να τα ανέβει.

 

Σε μια άλλη σκάλα, η Καρντάσιαν δέχεται βοήθεια, καθώς βλέπουμε ανθρώπους να της κρατούν τα χέρια, ενώ κάνει μικρά βήματα για να φτάσει στην κορυφή. Έτοιμη να πέσει, τα τακούνια της σχεδόν δεν αγγίζουν το πάτωμα.

«Υπάρχει ασανσέρ;», ρωτάει απελπισμένη. Αυτή τη φορά κάποιος κρατάει το φόρεμά της για να μην πιαστεί στα πανύψηλα ασημένια στιλέτο της.

Οι σκάλες δεν ήταν το μόνο πράγμα που δεν άφηνε την Κιμ να λάμψει μέσα στο ασημένιο φόρεμά της. Πλάνα δείχνουν την Κιμ να παλεύει να μπει σε ένα αυτοκίνητο. Εκτός από το μάκρος του φορέματος, ο κορσές δε φαίνεται να βοηθάει ούτε αυτός ιδιαίτερα την κατάσταση.

Η σταρ φαίνεται να πηδάει πάνω στο κάθισμα και να στριφογυρίζει στη θέση της. Μη μπορώντας να καθίσει, γέρνει πίσω στο κάθισμα και αποφασίζει να ξαπλώσει. Στην ενότητα των σχολίων, πολλοί θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν με τις ικανότητες της Καρντάσιαν. «Ο θεός δίνει τις πιο δύσκολες μάχες του στους πιο δυνατούς στρατιώτες του», σχολίασε ένας θαυμαστής.

Read Previous

Η PETA καλεί τις γυναίκες να… μην κάνουν σεξ με άνδρες που τρώνε κρέας

Read Next

Προειδοποίηση από ερευνητές: Γιατί δεν πρέπει να φορτίζουν όλοι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το βράδυ στο σπίτι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *