ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1: «Πάρτι» εγκαινίων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογο, η ΑΕΚ ήταν αντάξια των περιστάσεων και μετέτρεψε σε γιορτή τον πρώτο ιστορικό αγώνα στην «OPAP Arena», επικρατώντας με 4-1 του Ιωνικού, για την 6η αγωνιστική της Super League

Στο πρώτο ιστορικό της παιχνίδι στην «OPAP Arena», η ΑΕΚ φρόντισε να μετατρέψει σε γιορτή τη βραδιά! Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εμφανίστηκε καλύτερη από ποτέ και «καθάρισε» τον Ιωνικό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 4-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Φοβερός Γκατσίνοβιτς με δύο γκολάρες, εκπληκτικός Ελίασον με δύο ασίστ «πάρε-βάλε». Μόνη 2η η Ένωση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Γκολάρα με το… καλησπέρα

Η ΑΕΚ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Το πρώτο γκολ της μεγάλης επιστροφής δεν άργησε να έρθει. Και μάλιστα ήρθε με έναν φοβερό τρόπο, καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς φρόντισε να σκοράρει ένα φανταστικό γκολ.

Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τα αριστερά και αφού εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, πλάσαρε με έναν μοναδικό τρόπο, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας για το 1-0 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ανοίγοντας έτσι το σκορ στην «OPAP Arena» με το… καλησπέρα!

«Εκρηκτική» η ομάδα του Αλμέιδα για 30 λεπτά

Ένα γκολ που έδωσε ακόμα μεγαλύτερα «φτερά» στους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα που έκαναν το τέλειο μισάωρο. 20 λεπτά ακριβώς μετά το γκολ του Γκατσίνοβιτς, ο Λιβάι Γκαρσία πήρε τη σκυτάλη.

Ο Ορμπερλίν Αλμέιδα έκανε φοβερή μεγάλη μπαλιά στην πλάτη των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, ο Ελίασον κατέβασε ωραία, έκανε άψογη σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε άψογα ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, σημειώνοντας το 2-0 με μια καρφωτή κεφαλιά στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ιωνικός φάνηκε φανερά επηρεασμένος από την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και από την «τρέλα» των οπαδών της Ένωσης. Απόδειξη και το γεγονός πως χρειάστηκε παραπάνω από μισή ώρα για να περάσει το… κέντρο του γηπέδου και να πατήσει την περιοχή του Στάνκοβιτς.

«Πάρτι» και με Αραούχο

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Παρότι η ΑΕΚ δεν μπήκε αμέσως φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άργησε να πατήσει ξανά το γκάζι, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο αρχηγός από το «πάρτι» που έστησε η ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Ο Σέρχιο Αραούχο έψαχνε το γκολ σαν «τρελός» σε όλο το πρώτο μέρος και τελικά το βρήκε στο 62ο λεπτό, αφού ευνοήθηκε και από την τύχη.

Ο Αργεντινός επιθετικός δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε πάνω στον Αντούνες και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκατσίνοβιτς να σκοράρει ακόμα ένα πανέμορφο γκολ.

Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε την τρομερή ενέργεια του Ελίασον και με ένα πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χουτεσιώτη, σημειώνοντας το 4-0.

ΑΕΚ – Ιωνικός 4 – 1 Highlights 6η Αγων Superleague (3-10-22) – YouTube

Read Previous

Υπουργείο Υγείας για αντιγριπικό εμβόλιο: Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι

Read Next

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ίσως και σήμερα η απόφαση σε δεύτερο βαθμό – Επιμένουν οι συγγενείς πως κάτι «κρύβεται»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *