Μυθικά ποσά: Στη φόρα το συμβόλαιο του… Μίδα Εμπαπέ

Δεν είναι μυστικό ότι τα χρήματα έπαιξαν μεγάλο ρόλο το καλοκαίρι που πέρασε στην απόφαση του Κίλιαν Εμπαπέ να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και αν η πλευρά του Γάλλου προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο συνεχώς.

Τα ποσά ωστόσο ήταν στον «αέρα». Μέχρι πριν από λίγες ώρες δηλαδή, διότι η «Le Parisien» και όπως αναμενόταν στο Παρίσι έχει προκληθεί ένας χαμός με αυτό. Ο μισθός του Εμπαπέ, το «τρελό» μπόνους υπογραφής και τα μπόνους παραμονής.

Πιο αναλυτικά… Ο ετήσιος μισθός του «Μίδα» Κίλιαν Εμπαπέ φέρεται να ανέρχεται στα 72 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη… Από εκεί και πέρα…

Με την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Εμπαπέ έλαβε ένα απίθανο μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων. Κι όμως, τα χρήματα που μπορεί να βάλει ο 24χρονος σούπερ σταρ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ενδέχεται να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Διότι, κάθε χρόνο ο Γάλλος σταρ έχει τη δυνατότητα να κερδίζει πολλά χρήματα, μόνο και μόνο με την παραμονή του στην ομάδα, ως ένα μπόνους… καλοσύνης. Με την παραμονή του έως και το καλοκαίρι του 2023, ο Εμπαπέ θα κερδίσει επιπλέον 70 εκατομμύρια ευρώ. Εάν παραμείνει μέχρι το 2024 θα κερδίσει τα 70, αλλά και ακόμα 80, ενώ εφόσον φτάσει μέχρι το 25, τότε θα βάλει ακόμα 90 εκατομμύρια στα ταμεία του!

Με λίγα λόγια, εάν προστεθούν όλοι οι αριθμοί, το συνολικό ποσό φτάνει στα 636 εκατομμύρια ευρώ!

Read Previous

Πανελλήνιες 2023 -Κεραμέως: Ξεκινά η δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων στα δημόσια Λύκεια

Read Next

Ο Ιατρός Ορθοπεδικός – Χειρουργός, Γ. Βέργος μιλά στο NewsOpen για τα οφέλη της Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *