Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο περιστατικό στον δρόμο με πρωταγωνίστρια την ίδια – Τι συνέβη;

Με πολύ κέφι και ενθουσιασμό ξεκίνησε την εκπομπή της, σήμερα Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε και ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό που έζησε στους δρόμους της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην «ικανότητά» της να χάνεται στους πιο απλούς δρόμους και στα γνωστά της λημέρια, εξαιτίας της αφηρημάδας της και μίλησε για ένα περιστατικό που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη

«Τι είπε η Σοφία Βογιατζάκη; Είπε ότι χάνεται; Την καταλαβαίνω! Εγώ το λέω και αφηρημάδα. Εγώ αφαιρούμαι. Αν σκέφτομαι κάτι, ακολουθώ τον μπροστινό μου, όχι πολύ συχνά, αλλά μου έχει συμβεί αρκετές φορές στα όσα χρόνια είμαι.

Μου έχει τύχει να μιλάω με την Ελένη, θέλαμε να φύγουμε να πάμε στον Λαζόπουλο, στο Τσαντίρι, κάποτε. Ήμασταν στα παλιά στούντιο στου Ρέντη και αντί να φτάσω στον Λαζόπουλο, πήγαμε Ελευσίνα. Μιλάγαμε ασταμάτητα. Λέω θα βάλω τα κλάματα, δεν θα γυρίσουμε ποτέ από εδώ» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρεις πόσες φορές έχει τύχει να μου κορνάρουν από πίσω δικοί μου συνεργάτες όταν πρωτοπηγαίνω σε ένα στούντιο γιατί πάντα πηγαίνω αλλού. Κι εδώ, πάλι αλλού πήγα. Ο δρόμος με οδηγούσε στο παλιό μου στούντιο. Έχω βρεθεί σε απίθανα μέρη».

Read Previous

Μέσω του Gov.gr Wallet όλες οι συναλλαγές των πολιτών με τράπεζες και εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

Read Next

Η επιστήμη «μίλησε»: Τι δεν πρέπει να κάνετε στην εγκυμοσύνη για να μη γεννηθεί το παιδί κοντό

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *