Ντρου Μπάριμορ: Τα έχω κάνει όλα στο σεξ, έχω βαρεθεί

Η Ντρου Μπάριμορ υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική ζωή της στο podcast Drew’s News, όπου μίλησε πρόσφατα.

Μπορώ να καταλάβω συγκεκριμένα κίνκι πράγματα

«Άκου, έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω κάνει τα πάντα. Γι’αυτό και βαριέμαι τόσο τώρα» ανέφερε η 47χρονη στο podcast Drew’s News, χωρίς πάντως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, τις οποίες όπως είπε, κρατά για τον εαυτό της.

Ήθελα να τα δοκιμάσει όλα

Η ίδια διευκρίνισε πως δεν είναι σίγουρη πως της άρεσαν όλα, αλλά «απλώς ήθελα να τα δοκιμάσω».

«Αυτές οι μέρες έχουν παρέλθει προ πολλού. Παλιά όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Όμως τώρα, όχι πια» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του 50 First Dates.

Δεν είμαι το άτομο που χρειάζεται σεξ

Η Μπάριμορ είχε αποκαλύψει τον περασμένο μήνα μέσω του μπλογκ της πως «δεν είμαι το άτομο που χρειάζεται σεξ και βγαίνει έξω, εμπλεκόμενη με ανθρώπους σ’αυτό το επίπεδο. Είμαι κάποια που είναι βαθιά αφοσιωμένη στο να καλλιεργήσω το πώς νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου κι εγώ ως γυναίκα υποτίθεται πως πρέπει να λειτουργούμε στον κόσμο αυτό», αναφερόμενη στις κόρες της, τη 10χρονη Όλιβ και την 8χρονη Φράνκι.

Η ίδια, μάλιστα, δεν είχε δηλώσει καν εντυπωσιασμενη από την παραδοχή του Άντριου Γκάρφιλντ πως απείχε έξι μήνες από το σεξ θέλοντας να προετοιμαστεί καταλλήλως για τα γυρίσματα της ταινίας Silence, αποκαλύπτοντας πως μπορεί να αντέξει «χρόνια» χωρίς σεξ.

Read Previous

Η κορυφαία φωτογραφία όλων των εποχών: Μέσι και Ρονάλντο παίζουν σκάκι μαζί

Read Next

Κιβωτός του Κόσμου: Ανοίγουν στόματα – Καταγγελίες «φωτιά» – Εκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου σήμερα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *