Ειρήνη Νικολοπούλου: Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αλλά και για μερικές από τις ιστορικότερες συναντήσεις που είχε με μεγάλες προσωπικότητες.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου δήλωσε πως θέλει να δημιουργηθεί ένα κίνημα χαράς στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές.

«Όλοι θέλουν την δημοσιότητα, όμως τα λεπτά δημοσιότητας τώρα μπορεί να περάσουν από το Τwitter και να σε μαυρίσουν τελείως. Δεν είναι τόσο απλό το «βγαίνω στη δημοσιότητα, θέλει αρετή, τόλμη και ανδρίαν», δήλωσε.

«Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ. Σημαντική στιγμή ήταν όταν με προσκάλεσαν στο σπίτι τους η Μελίνα Μερκούρη και ο Ζυλ Ντασέν για να βρεθώ με τον Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη, στην μετά Χέρφιλντ εποχή», εξομολογήθηκε.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε και στις πιέσεις που δέχτηκε για να γίνει ξανθιά, ενώ τόνισε πως «οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές, ενώ οι γυναίκες το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι».

«Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη, όταν έχει καλλιεργήσει το μυαλό της και έχει γνώσεις.

Πρέπει τα απωθημένα να προσπαθούμε να τα καλύπτουμε, ο άνθρωπος με απωθημένα είναι ο πιο επικίνδυνος», δήλωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

 

Read Previous

Μουντιάλ 2022: Οι παίκτες του Ιράν έμειναν σιωπηλοί στον εθνικό ύμνο

Read Next

Επιπλέον ημέρες άδειας για τις μονογονεϊκές οικογένειες

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *