Μουντιάλ 2022: Σε… τεντωμένο σχοινί η Γερμανία και το Βέλγιο – Τα σενάρια πρόκρισης

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η δράση στον 5ο και τον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, με Γερμανία και Βέλγιο να θέλουν μόνο νίκες για να ελπίζουν σε πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5ος όμιλος (21:00)

Κόστα Ρίκα – Γερμανία

Ιαπωνία – Ισπανία

Η βαθμολογία (Αγ., Τερμ., Β.)

Ισπανία 2 1-7 4

Ιαπωνία 2 2-2 3

Κόστα Ρίκα 2 1-7 3

Γερμανία 2 2-3 1

6ος όμιλος (17:00)

Καναδάς – Μαρόκο

Κροατία – Βέλγιο

Η βαθμολογία (Αγ., Τερμ., Β.)

Κροατία 2 4-1 4

Μαρόκο 2 0-2 4

Βέλγιο 2 1-2 3

Καναδάς 2 1-5 0

Tα σενάρια του 5ου ομίλου:

Η Ισπανία περνά με ισοπαλία ή νίκη. Με ήττα θα βασιστεί στη διαφορά τερμάτων για να προκριθεί, εκτός αν η Κόστα Ρίκα κερδίσει τη Γερμανία, οπότε αποκλείεται.

Η Ιαπωνία προκρίνεται με νίκη επί της Ισπανίας ή με ισοπαλία αν έρθει ισόπαλο και το άλλο ματς του ομίλου. Αποκλείεται με ήττα ή με ισοπαλία σε συνδυασμό με νίκη της Κόστα Ρίκα. Με ισοπαλία και νίκη της Γερμανίας όλα θα εξαρτηθούν από τη διαφορά τερμάτων.

Η Κόστα Ρίκα προκρίνεται με νίκη επί της Γερμανίας ή με ισοπαλία αν η Ισπανία κερδίσει την Ιαπωνία, ενώ αν έρθει ισόπαλο το άλλο ματς, θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων. Με δύο ισοπαλίες ή ήττα της, η Κόστα Ρίκα μένει εκτός.

Η Γερμανία θέλει μόνο νίκη επί της Κόστα Ρίκα, σε συνδυασμό με νίκη της Ισπανίας. Με ισοπαλία των Ισπανών η νίκη της Ιαπωνίας, όλα θα εξαρτηθούν από τη διαφορά τερμάτων.

Τα σενάρια του 6ου ομίλου:

Η Κροατία περνά με νίκη ή ισοπαλία. Με ήττα θέλει νίκη του Καναδά επί του Μαρόκου, οπότε θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων.

Το Μαρόκο περνά με νίκη ή ισοπαλία. Με ήττα θέλει νίκη του Βελγίου επί της Κροατίας, οπότε θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων.

Το Βέλγιο προκρίνεται με νίκη επί της Κροατίας και αποκλείεται με ήττα. Με ισοπαλία θέλει νίκη του Καναδά επί του Μαρόκου, οπότε θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων.

Ο Καναδάς έχει αποκλειστεί.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Read Previous

5 στιλιστικά μυστικά των Γαλλίδων άνω των 60 για να είναι πάντα κομψές

Read Next

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σειρήνες σε όλη τη χώρα – Φόβοι για μαζικές αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσίας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *