Τζένιφερ Άνιστον: Το πελώριο και εντυπωσιακό δέντρο που επέλεξε για τα Χριστούγεννα

Ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα η Τζένιφερ Ανιστον.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες, όπου έκανε τις αγορές της για τις γιορτές.

Η Τζένιφερ Ανιστον επισκέφτηκε ένα κατάστημα που πουλάει χριστουγεννιάτικα δέντρα και επέλεξε ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο εντυπωσιακά. Από τη λίστα με τα ψώνια της δεν έλειψε και ένας ξύλινος τάρανδος που ενθουσίασε τους δύο τετράποδους φίλους της.

«Καλή τύχη στους ξύλινους Rudolph εκεί έξω», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram που συγκέντρωσε πάνω από ενάμιση εκατομμύρια likes.

Τζένιφερ Άνιστον: Το πελώριο και εντυπωσιακό δέντρο που επέλεξε για τα Χριστούγεννα

Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram όπου αγκαλιάζει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Η ηθοποιός φοράει ένα γκρι παλτό και κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές της.

Το ποστ της Τζένιφερ Ανιστον στο Instagram έγινε δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τζον, όπου η ίδια ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από την περίοδο που ήταν η Ανιστον μωρό.

Read Previous

ΕΠΟ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκαν για την επαγγελματική διαιτησία

Read Next

Κιβωτός του Κόσμου: Από «κόσκινο» 11 άτομα για 4 κακουργήματα – «Με κατηγορούν άδικα» – Νέα απάντηση από τον πατέρα Αντώνιο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *