Αμάλ Αλαμουντίν: Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που εντυπωσίασε

Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσαν το «παρών» στα 45α βραβεία του «Kennedy Center Honors», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι δικαίως κατέχουν τον τίτλο του απόλυτου ζευγαριού του Χόλυγουντ.

Η γνωστή δικηγόρος και ο ηθοποιός περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ως επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς, όταν εμφανίστηκαν όλα τα φλας άστραψαν πάνω τους, ενώ η Αμάλ Αλαμουντίν έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της, που είχε μακριά ουρά και ένα διακριτικό σκίσιμο στην πίσω πλευρά. Το λουκ της ολοκλήρωσε με ασορτί κόκκινες γόβες και ένα μικρό clutch στην ίδια απόχρωση, με χρυσές λεπτομέρειες.

Όσο για τα μαλλιά της; Αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα hairstylist με τη διεθνή καριέρα, Δημήτρη Γιαννέτου.

Ο αγαπημένος κομμωτής των celebrities της έκανε ένα χτένισμα με κυματιστές μπούκλες, που αναδείκνυε το μήκος των μαλλιών της αλλά και το σοκολατί χρώμα τους.

Φυσικά, δίπλα της ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν εξίσου απαστράπτων μέσα στο κλασσικό μαύρο σμόκιν του, ενώ τη βοήθησε και με το φόρεμά της για να δείχνει άψογη στις φωτογραφίες.

Δείτε τις παρακάτω

   

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννέτου

 

Read Previous

Έρευνα για τον κορωνοϊό: Πώς μπορεί να μείνει ζωντανός σε τρόφιμα και συσκευασίες των σούπερ μάρκετ

Read Next

Ισημερινός: Απαγωγή και ακρωτηριασμός Χιλιανού στρατιωτικού – Τον απελευθέρωσαν αστυνομικοί

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *