Μουντιάλ 2022: Με Πορτογαλία και Ισπανία ολοκληρώνεται η φάση των «16», το πρόγραμμα της Τρίτης

Και για το τέλος το «μενού» στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ έχει… Μαρόκο απέναντι στην Ισπανία και Πορτογαλία απέναντι στην Ελβετία.

Ολοκληρώνεται σήμερα (6/12) το «δέντρο» των προημιτελικών του Μουντιάλ στο Κατάρ με δύο τελευταία εισιτήρια να έχουν απομείνει.

Στις 17:00 η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια απέναντι σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Μαρόκο.

Η «φούρια ρόχα» παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με 2-1 θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση και να πάρει αυτή την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Αντίθετα τα «λιοντάρια του Άτλαντα» που είναι και πάλι στο προσκήνιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής σκηνής 36 χρόνια μετά θέλουν να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάσουν  με οδηγό την εξαιρετική πορεία στους ομίλους ελπίζουν σε ακόμα μια έκπληξη…

Λίγο πιο μετά στις 21:00 η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο των «8» απέναντι στην «σκληροτράχηλη» Ελβετία.

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στο Κατάρ για να φτάσει μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στους Ελβετούς ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης ενός Μουντιάλ. Ωστόσο ο Σακίρι και η παρέα του έχουν αποδείξει πως δεν μασάνε και είναι διατεθειμένοι να βάλουν δύσκολα στους Πορτογάλους και γιατί όχι να είναι αυτοί που θα τσεκάρουν το τελευταίο εισιτήριο των προημιτελικών.

Read Previous

GNTM: Νέα κόντρα στη showbiz; Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά

Read Next

Ξεκινησε η κατασκευή του μεγαλύτερου τηλεσκοπίου στον κόσμο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *