Πέθανε η ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ – Το αντίο του Τζον Τραβόλτα

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ, που έγινε περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως Rebecca Howe στην κωμική σειρά «Cheers».

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε μέσω δήλωσης από τα παιδιά της που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα», ανέφεραν τα παιδιά της, η True και η Lillie Parker, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ακόμα περισσότερο ήταν μια καταπληκτική μητέρα και γιαγιά», συνεχίζει η ανακοίνωση, που αναφέρεται στο πάθος, στην αγάπη και στη δημιουργικότητα της Alley και ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιατρικού Κέντρου Moffitt για τη φροντίδα της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο της Κίρστι Άλεϊ:

Η Κίρστι Άλεϊ κέρδισε και Emmy αλλά και Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «Cheers».

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 1982 με τη συμμετοχή της στην ταινία «Star Trek: Η Οργή του Καάν», όπου υποδυόταν τη Σάβικ, την αξιωματικό του αστροστόλου από τον πλανήτη Βούλκαν. Φυσικά, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν η κωμωδία «Κοίτα ποιος μιλάει» με τον Τζον Τραβόλτα.

Ο Τζον Τραβόλτα απέτισε φόρο τιμής στη συμπρωταγωνίστριά του με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Η Kirstie ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ», έγραψε στο Instagram. «Σ’ αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».

 

 

Read Previous

Αγκουέρο: «Ο Μέσι μπορεί να μας οδηγήσει στην κορυφή του κόσμου»

Read Next

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νέα ισχυρή κακοκαιρία – Πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *