GNTM: Νέα κόντρα στη showbiz; Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά

Φαίνεται πως αυτή η χρονιά δε θα κυλήσει καθόλου ομαλά για το ριάλιτι μόδας καθώς για άλλη μια φορά το «κράξιμο» πέφτει σύννεφο. Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική guest judge των auditions του φετινού GNTM Σοφία Χατζηπαντελή, λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό του GNTM προκάλεσε διαδικτυακό πανικό.

Αυτήν τη φορά η ανάρτηση-φωτιά δεν αφορά κάποια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Μετά το πρόσφατο αιχμηρό σχόλιο της για τους κριτές του GNTM και την καριέρα τους, η ίδια έκανε unfollow στο Instagram τη Βίκυ Καγιά δημιουργώντας «εμφύλιο» μέσα στο ριάλτι μόδας.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Ασύλληπτο κράξιμο της Χατζηπαντελή σε Καγιά, Καράβα και Σοφρωνίου

Το επίμαχο βίντεο

Πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν ότι ανάμεσα στα -κατά προσέγγιση- 4.200 άτομα που ακολουθεί η Σοφία Χατζηπαντελή, απουσιάζει το όνομα της Βίκυς Καγιά. Η μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ μέσα από stories θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί και ανέφερε μεταξύ άλλων και τους λόγους που έκανε unfollow κάποιους στο Instagram:

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο… δράμα. Δείτε πώς θα απαντήσω, δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί, οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» σχολίασε όλο νόημα η Σοφία Χατζηπαντελή φουντώνοντας έτσι την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά.

Πάντως, η Βίκυ Καγιά από την πλευρά της, ακολουθεί ακόμα τη ΧατζηπαντελήΤώρα μένει πλέον να δούμε αν αυτή είναι μια πραγματική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους ή απλώς είναι ένα τρικ της παραγωγής, προκειμένου να στρέψει και πάλι τα βλέμματα πάνω στο ριάλιτι και στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο παιχνίδι.

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία είναι από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄ αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καλά ελληνικά. Προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ τον μήνα.

Το μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube.

Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.

 

Read Previous

Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε φάρμακο για το συκώτι που μπορεί να αξιοποιηθεί κατά του κορονοϊού

Read Next

Μουντιάλ 2022: Με Πορτογαλία και Ισπανία ολοκληρώνεται η φάση των «16», το πρόγραμμα της Τρίτης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *