Τάκης Ζαχαράτος: «Έγινε» Νίκος Κοκλώνης και… προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων

Πιο ανανεωμένος από ποτέ αναμένεται να ανέβει ο Τάκης Ζαχαράτος και πάλι στη σκηνή της συμπρωτεύουσας σε λίγες μέρες με τη νέα του θεατρική παράσταση «Ραντεβού».

Μέσα από τα social media, ο αγαπημένος περφόρμερ δεν σταματά να μοιράζεται δείγματα από όλα όσα θα παρουσιάσει προσεχώς στο θέατρο Βεργίνα.

Έτσι, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Τάκης Ζαχαράτος επέλεξε να «ντυθεί» Νίκος Κοκλώνης και να… ρίξει το διαδίκτυο γιατί έχει μάτι! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο οποίο και κινείται στους ρυθμούς του δημοφιλούς παραγωγού και παρουσιαστή.

«Είμαι χλιδοπαραγωγός σας και χλιδαρρώστια σας! Τι έχετε πάθει όλοι; Κοκλωνίτιδα! Αχ έχω πάρα πολύ μάτι, με έχουν φάει! Έχω μάτι, μάτι, μάτι» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στη συνέχεια παρακολουθούμε… πέντε Ζαχαράτους, οι οποίοι ντυμένοι Νίκος Κοκλώνης χορεύουν στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού του παρουσιαστή με τίτλο «Μάτι».

Όπως ήταν λογικό, δε, ο Τάκης Ζαχαράτος προκάλεσε ξανά ταραχή στα social media!

Δείτε το επικό βίντεο

 

«Αισθανόμουν ότι βουλιάζω»

Υπενθυμίζεται ότι προ ημέρων ο Τάκης Ζαχαράτος, είχε βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου -μεταξύ άλλων- είχε τονίσει πως δεν αισθάνεται σταρ.

Μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε πώς φέτος προτιμάει τα σίριαλ του MEGA, καθώς το «Maestro» και το «Mαύρο Ρόδο» είναι οι σειρές που του έχουν κλέψει την καρδιά.

Σχετικά με το μυστικό της μίμησης ανθρώπων, σχολίασε: «Εάν κάτι έμαθα από τον Ανδρέα Βουτσινά είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να τους κάνεις τέλεια, η αίσθηση είναι και η αύρα. Είναι το σύνολο που μετράει».

Δείτε όσα είχε πει

 

Read Previous

Βρετανοί γιατροί παρουσίασαν πρωτοπόρα θεραπεία κατά μορφής λευχαιμίας

Read Next

Άρωμα: 4 λόγοι που επιστρέφουμε και φέτος στο πιο διαχρονικό δώρο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *