Μάρω Λύτρα: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου – Η μακροσκελής ανακοίνωση

Διαζύγιο παίρνει η Μάρω Λύτρα, η τραγουδίστρια που γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το Fame Story και τον έρωτά της με τον Κώστα Καραφώτη.

Η Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε με τον Theo Pappas στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017. Ήταν περίπου έναν χρόνο σε διάσταση, ενώ το περασμένο Οκτώβριο –όπως έγραψε η ίδια- εκδόθηκε το διαζύγιο και επισήμως.

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Read Previous

ΗΠΑ-NASA: Προγραμματίζεται η πρώτη παγκόσμια έρευνα για το νερό από το διάστημα

Read Next

Δερμάτινο παντελόνι: Πως μπορείς να το φορέσεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *