Αιτωλοακαρνανία: Έβγαλε όπλο σε οδηγό του ΚΤΕΛ – Το επεισόδιο με τον οδηγό φορτηγού σε δρόμο

Δύο αδέρφια, μία 29χρονη και ένας 34χρονος που διέμεναν σε διαμέρισμα εντοπίστηκαν από τον τρίτο αδερφό τους νεκρά, σε διαμέρισμα οικογενειακής πολυκατοικίας, επί της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένας άνδρας περίπου 60 χρονών στην Κάτουνα Αιτωλοακαρνανίας φέρεται να λογομάχησε με 40χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια να τον απείλησε με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε φορτηγό όταν βρέθηκε στον ίδιο δρόμο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε αντίθετη κατεύθυνση αλλά δε χωρούσαν να περάσουν.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr λογομάχησε με τον οδηγό και περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω, κοντά στο χωριό, του είχε στήσει καρτέρι. Κρατώντας κυνηγετικό όπλο απείλησε τον οδηγό του ΚΤΕΛ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέα του όπλου ο οδηγός του ΚΤΕΛ κάλεσε την Αστυνομία και ο 60χρονος όταν το αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να αναζητείται.

Read Previous

Ακριβότερο κατά 11% με 12% το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σύμφωνα με την ΕΣΕΕ

Read Next

Αύριο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Βάρδα – Διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στο Χωριό των Χριστουγέννων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *