Βγάζει 750.000 ευρώ από το OnlyFans για να δίνει συμβουλές πως… να βγάλει λεφτά στο ίντερνετ

Ένα μοντέλο του OnlyFans μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της που αποφέρει περίπου 750.000 ευρώ το χρόνο, αφού έκανε το άλμα στην πλατφόρμα από τη προηγούμενη δουλειά της ως χορεύτρια.

Η 38χρονη Monica Huldt μίλησε στο Insider για το εντυπωσιακό εισόδημά της και όπως λέει τώρα επιθυμεί να πετύχουν και άλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μόνικα εγκατέλειψε τη δουλειά της ως χορεύτρια και αφιέρωσε το χρόνο της στο OnlyFans, με περίπου 2.000 followers. Παραδέχτηκε ότι «τίποτα δεν συνέβη για τον πρώτο ένα ή δύο χρόνο» στην πλατφόρμα, αλλά αυτό σύντομα άρχισε να αλλάζει.

«Τότε, έβγαζα περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο», δήλωσε η Μόνικα. «Αποφάσισα ότι ήθελα να το φτιάξω αυτό, για να βγάλω πολλά χρήματα, αλλά και για να εκπαιδεύσω και να βοηθήσω άλλες γυναίκες. Ήξερα ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τη δουλειά τους».

 

Η Μόνικα σημείωσε ότι έκτοτε έχει ξοδέψει το ιλιγγιώδες ποσό των 200.000 έως 300.000 ευρώ σε διαφημίσεις για να αναπτύξει την επιχείρησή της OnlyFans.

 

Σήμερα, η Μόνικα εισπράττει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο – αλλά τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος, υπομονή και αφοσίωση.

 

«Σημαίνει πολλή δουλειά», είπε. «Ξυπνάω το πρωί και έχω συναντήσεις. Ελέγχω όλα τα email μου και κάνω αναρτήσεις σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Συνδέομαι, κάνω μια καλημέρα και κάνω ένα βίντεο όπου λέω: «Γεια σας, καλημέρα, τι κάνετε;» Τους λέω για τη μέρα μου. Το ποστάρω αυτό, στη συνέχεια πηγαίνω για πρωινό».

Η Μόνικα θέλει να βοηθήσει τους άλλους να πετύχουν στο διαδίκτυο και αυτή τη στιγμή προπονεί 16 κορίτσια για την ενίσχυση της παρουσίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Read Previous

Χριστούγεννα: Πως προσέχουμε την καρδιά μας μέσα στις… κρεπάλες των γιορτών

Read Next

Οι κορυφαίες «ατάκες» του 2022

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *