Μαύρα φορέματα -Τα little black dresses της αγοράς που χαρίζουν σκοτεινή γοητεία

Το μαύρο φόρεμα ήταν και είναι το ιερό δισκοπότηρο της μόδας, το κομμάτι -τοτέμ που κάθε ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα έχει σε τουλάχιστον μία εκδοχή.

Κι ενώ μέχρι πριν κάποια χρόνια το μαύρο φόρεμα ήταν κάπως απλησίαστο, κατάλληλο μόνο για βραδινές εξόδους και επίσημες εμφανίσεις, τις τελευταίες σεζόν οι σχεδιαστές το προσέγγισαν πιο δημιουργικά, καλλιτεχνικά και παιχνιδιάρικα.

Τα μαύρα φορέματα έγιναν πιο ενδιαφέροντα από ποτέ, με ιδιαίτερα κοψίματα, διαφάνειες, τιράντες, straps και δεσίματα, πλούσιες υφές, ογκώδη μανίκια και γιακάδες.

Τα bodycon πλεκτά, τα throw on dresses και τα βικτωριανού τύπου φορέματα με μεγάλα μανίκια και γιακά ήταν μερικές από τις καινοτομίες των προηγούμενων σεζόν, ενώ φέτος την τιμητική τους είχαν τα σούπερ sexy going out dresses, με κοψίματα, λεπτά κορδόνια, mid-riff flossing και διαφάνειες.

Μερικά ακόμη trends που παίζουν φέτος ήταν και τα δερμάτινα ή τα denim dresses, φορεμένα με λευκό πουκάμισο από μέσα, τα φορέματα με sweetheart neckline, δηλαδή ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, αλλά και τα μίνι φορέματα που φοριούνται με oversized σακάκι ή τζάκετ στο ίδιο μήκος.

Παρακάτω, δείτε ενδεικτικά μερικά από τα ωραιότερα μαύρα φορέματα της αγοράς και διαλέξτε το αγαπημένο σας.

Zara /Δείτε εδώ

Massimo Dutti / Δείτε εδώ

Mango/ Δείτε εδώ

H&M / Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

Massimo Dutti / Δείτε εδώ

Mango/ Δείτε εδώ

H&M / Δείτε εδώ

Read Previous

Χανιά: Αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε

Read Next

Αμερικανός δίνει 370 δολάρια το μήνα για να ζει σε αεροπλάνο μέσα στο δάσος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *