Αντύπας: Τι πραγματικά συνέβη με την επίθεση στον τραγουδιστή

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο Αντύπας, ενώ βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Είμαι στα χάι μου», ένας άνδρας που βρισκόταν στο μαγαζί ανέβηκε στη σκηνή και, αφού του επιτέθηκε λεκτικά, τον χτύπησε.

Στη συνέχεια, μία από τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί πουλώντας λουλούδια προσπάθησε να απομακρύνει τον επιτιθέμενο, αλλά εκείνος την έσπρωξε και το περιστατικό έληξε όταν ανέβηκαν περισσότερα άτομα και κατάφεραν να τον πάρουν μακριά.

«Κρίση πανικού» είχε πάθει ο άνδρας

Στενή συνεργάτιδα του λαϊκού τραγουδιστή μίλησε στο MEGA και είπε ότι ο άνδρας που επιτέθηκε στον Αντύπα ήταν πελάτης του μαγαζιού και ότι η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Σύμφωνα με όσα είπε η συνεργάτιδα του Αντύπα, ο άνδρας που του επιτέθηκε είχε πάθει κρίση πανικού όταν ανέβηκε στη σκηνή.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό, καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του» είπε η συνεργάτιδα του τραγουδιστή.

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του και τον κατέβασαν. Στο βίντεο, μετά, φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη» πρόσθεσε.

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει ‘ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε, εν τω μεταξύ, ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στη γυναίκα του» είπε, ακόμη, η συνεργάτιδα του Αντύπα.

«Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο, προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε» κατέληξε η συνεργάτιδα του Αντύπα.

Read Previous

Νιγηρία: Απαγωγή 30 ανθρώπων από ενόπλους σε σιδηροδρομικό σταθμό

Read Next

Αγρίνιο: Πυρπόλησε το σπίτι του και έκανε βουτιά από ταράτσα πολυκατοικίας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *