Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ και πήρε το Super Cup (3-1)

Με μια εμφάνιση από άλλο πλανήτη η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 3-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Μια Μπαρτσελόνα να την πιείς στο ποτήρι…

Με μια εμφάνιση από άλλο πλανήτη, το σύνολο του Τσάβι επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ, κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι παίκτες του Τσάβι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν γκολ από τους Γκάβι, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Πέδρι (μείωσε στις καθυστερήσεις ο Καρίμ Μπενζεμά), χάνοντας άλλα τόσα εξαιτίας των επεμβάσεων του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε από τους «μερέγχες».

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από την αρχή της αναμέτρησης, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Λεβαντόφσκι (δοκάρι και κεφαλιά). Στο 33′ οι Καταλανοί κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την κυριαρχία τους, με τον Ρούντιγκερ να δίνει κακή πάσα στον Καμαβινγκά, ο Γάλλος έχασε την μπάλα και αυτή κατέληξε στον «Λέβα», ο οποίος σέρβιρε εξαιρετικά στον Γκάβι για να νικήσει από κοντά τον Κουρτουά για το 0-1.

Η Ρεάλ συνέχισε να κάνει λάθη κυρίως έχοντας την μπάλα στο χώρο του κέντρου και ύστερα από ακόμα ένα η Μπαρτσελόνα βγήκε στην κόντρα και αυτήν τη φορά Γκάβι και Λεβαντόβσκι άλλαξαν ρόλους για το 2-0 στο 45′.

Στην επανάληψη ήταν σειρά του Πέδρι να χρηστεί σκόρερ στο 69′, έπειτα από την δεύτερη ασίστ του Γκάβι στο παιχνίδι. Ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν έκανε ορισμένες (εντυπωσιακές) επεμβάσεις και τελικά νικήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Μπενζεμά, σε ένα γκολ χωρίς αντίκτυπο.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (72′ Νάτσο), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μόντριτς (65′ Θεμπάγιος), Καμαβινγκά (46′ Ροντρίγκο), Κρόος (72′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο (86′ Γκαρθία), Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Γκάβι (90′ Φατί), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (87′ Κεσιέ), Ντεμπελέ (78′ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι, Πέδρι (90′ Ρομπέρτο).

Read Previous

Στους 522 υπολογίζονται οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν

Read Next

Μις Υφήλιος: Η πανέμορφη Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *