Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει η Ελένη Φουρέιρα- Σε πελάγη ευτυχίας ο Αλμπέρτο Μποτία

Στα τέλη Φλεβάρη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όταν οι φήμες άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα έντονες καθώς η Ελένη απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αποφάσισε τότε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να  αποκαλύψει πώς σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά, και θα κρατά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελένη Φουρέιρα θα φέρει στον κόσμο αγοράκι. «Φτιάχνουν ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού, δεν μπορώ να σας πω ότι θα είναι σε μπλε χρώμα 100% γιατί είναι ανατρεπτική η Ελένη», δήλωσε δημοσιογράφος στο πάνελ της εκπομπής ο οποίος μίλησε με άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Το γεύμα χωρίς ενοχές που απόλαυσε η τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει να δημοσιεύει στα Social Media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πριν λίγο καιρό μοιράστηκε με τους followers της τη λιγούρα που είχε και στην οποία ενέδωσε. Χαλαρή και λαμπερή πόζαρε τρώγοντας ένα λαχταριστό burger, αποδικνύοντας πως δεν χάνει το στυλ της ποτέ. «I’m loving it», έγραψε η perfomer στη λεζάντα της ανάρτησης.

PIN IT

Ο θυελλώδης έρωτας και η σχέση από απόσταση

Τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια οι δυο τους ζουν έναν παράφορο έρωτα όπως δείχνουν κατά καιρούς τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν πριν 6 χρόνια με τον Αλμπέρτο Μποτία να κάνει την πρώτη κίνηση. Παρόλα αυτά άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους με την Ελένη Φουρέιρα να επιβεβαιώνει τη σχέση τους πριν από 4 χρόνια καθώς ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτιζε μαζί και δεν μπορούσαν έτσι να το έκρυβαν περισσότερο.

Κατά καιρούς δημοσιεύματα τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού τους τον Ιανουάριο του 2020 καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των 2 είχαν σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους. Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ και από την άλλη η καριέρα της Φουρέιρα στο εξωτερικό δεν τους άφηναν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή. Λίγους μήνες αργότερα από ότι φάνηκε το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ξανά 2η ευκαιρία στη σχέση τους και το 2021 κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Μποτία χάρισε στην Φουρέιρα μόνοπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Read Previous

Αρναούτογλου: Πότε θα δούμε πραγματικό χειμώνα στην Ελλάδα

Read Next

Αλλαγές στις Πανελλήνιες 2023: Τέλος το παράλληλο Μηχανογραφικό, πότε θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *