Οι θρυλικοί Power Rangers επιστρέφουν στην τηλεόραση

30 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην τηλεόραση, τα μέλη της θρυλικής σειράς Mighty Morphin Power Rangers, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές ενώνονται ξανά για μια και μοναδική φορά, για ένα ειδικό επεισόδιο που θα προβληθεί στο Netflix!

Στην παραγωγή, που θα έχει τίτλο «Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always» πρωταγωνιστούν οι David Yost (ο πρωτότυπος Μπλε Ranger Billy και πλέον θρυλικός ήρωας των Power Rangers, που έφυγε από τη σειρά το 1996 και μετά από 4 σεζόν και 200 επεισόδια), Catherine Sutherland (ο δεύτερος Ροζ Ranger, Kat), Steve Cardenas (Κόκκινος Ranger), Karan Ashley (Κίτρινος Ranger) και Johnny Yong Bosch (Μαύρος Ranger).

«Μια φορά Ranger, για πάντα Ranger»

Η ιστορία του επεισοδίου φέρνει την παρέα να συναντιέται ξανά μετά από μια απειλή που επιστρέφει από το παρελθόν, εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, και για να θυμίσουν σε όλους το μότο «μια φορά Ranger, για πάντα Ranger».

Στην παραγωγή θα δούμε ακόμη τους Barbara Goodson (φωνή της Rita Repulsa), Richard Horvitz (φωνή του Alpha 5), αλλά και την Charlie Kersh ως Minh, κόρη της Trini.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα γίνει ειδική μνεία στον ηθοποιό Jason David Frank (Πράσινος Ranger) που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες σε ηλικία 49 ετών, αν και η λογική λέει πως θα υπάρξει έστω κάποια αναφορά στους τίτλους τέλους.

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.

Read Previous

Το τρίποντο του αιώνα μπήκε στη Λιθουανία – Δείτε το

Read Next

Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια έγιναν ξανά φίλες, πέντε χρόνια μετά την παρεξήγηση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *