Έλληνας ομογενής χτίζει τον ψηλότερο πύργο στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα

Χρηματοδότηση 252 εκατομμυρίων δολαρίων εξασφάλισε η κατασκευαστική εταιρεία Red Apple Real Estate, με έδρα τη Νέα Υόρκη, του ομογενή δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη, προκειμένου να αναγείρει τον ψηλότερο πύργο στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα.

Πρόκειται για ένα πολυτελές οικιστικό κτήριο 46 ορόφων, στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης, το The Residences στο 400 Central, το οποίο θα έχει συνολικό ύψος 157 μέτρα και θα καταλαμβάνει έκταση 400 στρεμμάτων, ένα πλήρες αστικό τετράγωνο στο κέντρο της πόλης.

(φωτ.: Google Maps)

Η κατασκευή του πύργου της Αγίας Πετρούπολης έκτασης 1,3 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών αναμένεται να γίνει κατακόρυφα μέχρι τον Μάρτιο και να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025, σύμφωνα με το pontosnews.

Το κτήριο θα περιλαμβάνει 301 πολυτελείς κατοικίες με θέα στο κέντρο της πόλης και τον Κόλπο του Μεξικού, καταστήματα λιανικής, εστιατόρια, βεράντα στον τελευταίο όροφο και έως 12 στρέμματα χώρο γραφείων κατηγορίας Α.

Οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από τα 900.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του έργου και ο Τζον Κατσιματίδης φέρεται να ετοιμάζει την κατοικία του σε ένα από τα ρετιρέ.

Read Previous

Στέφανος Κορκολής: «Δίνω συνεχώς μάχη με τον καρκίνο – Φεύγει και έρχεται»

Read Next

28 και 29 Ιανουαρίου – Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *