Μικρότερος ο κίνδυνος νεφρικής νόσου για όσους τρώνε συχνά λιπαρά ψάρια με πολλά ωμέγα-3

Food background, sliced portions large salmon fillet steaks on chopping board on dark blue concrete table, copy space, top view.

Αν είστε λάτρεις των ψαριών, τώρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να τα εντάξετε περισσότερο στην διατροφή σας. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με μία μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα, η κατανάλωση μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον δύο μερίδων λιπαρών ψαριών όπως η ρέγγα, ο σολομός, το σκουμπρί και η σαρδέλα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο για χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ) και με επιβράδυνση στη σταδιακή απώλεια της λειτουργίας των νεφρών.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr

Read Previous

Market Pass: Έως τις 3 Μαρτίου οι πρώτες πληρωμές – Τα εισοδηματικά κριτήρια και ποιοι μένουν εκτός

Read Next

ΗΠΑ: Σκύλος πάτησε κυνηγετικό όπλο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *