Ρούλα Κορομηλά: Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ, ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό

Στην προσωπική της ζωής, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και τις προλήψεις της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Κορομηλά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τhe 2Night Show».

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για τους δύο γάμους της, περιέγραψε με ειλικρίνεια ότι είχαν και καλές και κακές στιγμές, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τους πρώην συζύγους της.

Ρούλα Κορομηλά: Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τους πρώην συζύγους μου
«Στις σχέσεις μου βίωνα καταστάσεις όπως κάθε γυναίκα. Ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω σε επόμενη σχέση, σε επόμενες καταστάσεις. Πέρασα καλά. Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα το γάμο πολύ ωραία. Πέρασα και πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και δυσάρεστες στιγμές, αλλά νομίζω έτσι είναι η ζωή», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν έχει τύχη να μιλήσω με τους πρώην συζύγους μου. Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο, δεν τυχαίνει. Αλλά θέλω να είναι καλά», σημείωσε αναφορικά με τους πρώην συζύγους της.

Ρούλα Κορομηλά: Βαριέμαι να ξαναπαντρευτώ
Απαντώντας στο αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί, η Ρούλα Κορομηλά είπε πως… βαριέται.

«Τώρα δε νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν. Ψιλοβαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να δίνω λογαριασμό, να ψάχνω κινητά. Τα έχω κάνει αυτά, τώρα ψιλοβαριέμαι. Αλλά νομίζω ότι όποιος άνθρωπος ερωτεύεται, ζει κιόλας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο φλερτ, περιγράφοντας ότι οι άντρες ποτέ δεν είχαν την άνεση να τη φλερτάρουν, ωστόσο δήλωσε «χορτασμένη» από την ερωτική της ζωή.

«Νομίζω ότι οι άντρες σκιάζονται. Είπα κάπου ότι δε με φλερτάρουν. Κανένας δε με φλερτάρει. Ήταν ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα. Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή μου, είμαι χορτασμένη από αυτό, αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση οι άντρες στο να με φλερτάρουν. Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που με φλέρταρε άντρας. Δε θυμάμαι πότε ήταν. Αλήθεια σου λέω», είπε.

Επίσης, μίλησε και για σχέσεις της που δεν έγιναν ποτέ γνωστές, σημειώνοντας ότι «Υπήρξαν σχέσεις μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Χάθηκε άντρας από τη ζωή μου επειδή δεν ήθελε τα “φώτα”. Είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δε θέλω να αλλάξω τον άντρα που είναι δίπλα μου, και το ίδιο θέλω και από αυτόν. Δε θέλω να με αλλάξει, θέλω να με δέχεται όπως είμαι.

Ρούλα Κορομηλά: Έκανα ψυχοθεραπεία για πολλά χρόνια όταν είχα αυτοάνοσο
Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε ανοιχτά και για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει, αναφέροντας ότι «Έκανα ψυχοθεραπεία για πάρα πολλά χρόνια όταν είχα το αυτοάνοσο. Επειδή ήταν καθαρά ψυχολογικό πήγαινα καθημερινά σε ψυχολόγο για αρκετά χρόνια, 2-3 χρόνια. Με βοήθησε πολύ.

Ρούλα Κορομηλά: Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν
Περνώντας στα της επαγγελματικής της ζωής, και στα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για εκείνη, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει απολύσει ποτέ κανέναν.

«Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει, όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δε θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το κολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά», είπε.

Ρούλα Κορομηλά: Οι προλήψεις & οι… γρουσούζηδες καλεσμένοι
Τέλος, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε με χιούμορ για τις προλήψεις της, αποκαλύπτοντας το… θέμα που έχει με το μοβ χρώμα, αλλά και με τους «κατσικοπόδαρους» καλεσμένους.

«Το μοβ είναι ένα χρώμα που δε μου αρέσει καθόλου. Όποτε το έχω φορέσει αυτό το χρώμα κάτι μου προκύπτει. Ή θα έχω πέσει και θα έχω σπάσει το πόδι μου, ή θα έχω αρρωστήσει, ή αν έρθει καλεσμένος με μοβ κάτι του συμβαίνει. Ο Κωστόπουλος, όταν ήμασταν στο Greek Idol, φορούσε μια μέρα μοβ γραβάτα. Του λέω “μοβ φόρεσες; Εντάξει, περίμενε”. Και ξαφνικά τον βλέπω και την ώρα της εκπομπής πέφτει πίσω, αναποδογυρίζει με την καρέκλα του», είπε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και σε γρουσούζηδες καλεσμένους, γελώντας και λέγοντας ότι «Υπάρχουν καλεσμένοι που είναι γκαντέμηδες, γρουσούζηδες, κάτι σου συμβαίνει. Τι σημασία έχει αν είναι μεγάλα ονόματα, αν είναι κατσικοπόδαροι και σκοτωθούμε;»

iefimerida.gr

 

Read Previous

Phantom F-4: Θρήνος στην Τρίπολη για τον Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Read Next

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για τους δύο αεροπόρους

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *