Πρωτοβουλία Ζωής Δημοπούλου για άμεση διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσία -Μετά από την συνάντησή της με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας 

«Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε  σε  μία  σημαντική πράξη ανθρωπισμού», τονίζει η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας

Η άμεση ανάγκη για αίμα στις Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού Ηλείας βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης της Ζωής Δημοπούλου στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρο Πολίτη.

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους», αφού ενημερώθηκε από τον κ. Πολίτη για την μεγάλη έλλειψη από φιάλες αίματος για την κάλυψη εκτάκτων περιστατικών και ευπαθών ομάδων, ανέλαβε πρωτοβουλία.

Μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητή του Γ/Ν Ηλείας, η Ζωή Δημοπούλου δεσμεύτηκε για άμεση διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στη Βάρδα και παράλληλη δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών για το θέμα.

«Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και ειδικότερα αυτή την περίοδο  που οι ανάγκες είναι αυξημένες. Προσφέροντας αίμα μπορεί να σώζουμε τη ζωή του συνανθρώπου μας. Η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος στα τμήματα και στις τράπεζες αιμοδοσίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε  σε  μία  σημαντική πράξη ανθρωπισμού και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.  Η αξία της αιμοδοσίας αποτελεί κορυφαία μορφή ανθρωπιάς που δεν έχει προσωπικό όφελος. αλλά υψηλή κοινωνική ευθύνη. Η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου», ανέφερε στη δήλωσή της η Ζωή Δημοπούλου.

Read Previous

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης – ΦΩΤΟ

Read Next

Φωτιά: 935.000 τα καμένα στρέμματα – Νέα δορυφορική απεικόνιση της καταστροφής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *