Κυρίαρχος ο Νεκτάριος Φαρμάκης: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά : “Το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα: Της Προκοπής!”

Εμφανώς συγκινημένος και εν μέσω χειροκροτημάτων έφθασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής 8/10/2023, στο εκλογικός κέντρο στην Πάτρα,ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Ο κ. Φαρμάκης την πρώτη επίσημη δήλωση του μετά το θριαμβευτικό εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων ευχαριστώ στους 700.000 κατοικούς της Δυτικής Ελλάδας που μας ψήφισαν. Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα και πιο αποφασιστικό, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολής για ενα αποφασιστικό μέλλον.

Είμαστε υποχρεωμένοι και θα το τιμήσουμε με περισσότερη δουλειά και έργο.

Ενα πράγμα θέλω να πώ στην κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, αυτό το βήμα προς τα μπρος, θα το κάνουμε με ενότητα όλοι μαζί,  γιατί ένα χρώμα έχει το μέλλον και αυτό το χρώμα είναι της προκοπής και η το χρώμα της κατεύθυνσης της Περιφέρειας μας είναι αυτό της ανάπτυξης.

Ερωτηθείς ο κ. Φαρμάκης για την επόμενη ημέρα δήλωση: «Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα, σήμερα είμαστε εδώ, σεμνοί και με ταπεινότητα στις ελπίδες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν. Σήμερα θα χαρούμε, θα αγκαλιαστούμε, θα πάμε στον Πύργο και στο Αγρίνιο. Σήμερα θα μας επιτρέψετε να γιορτάσουμε και από αύριο δουλειά».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

«Απόψε είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων και ευχαριστώ προς τους 700.000 πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας.

Η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, το 2019 έκανε το πρώτο βήμα. Σήμερα όμως έκανε το δεύτερο και πιο αποφασιστικό.

Οι πολίτες μας έδωσαν την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα
προς το μέλλον.

Την εντολή αυτή θα τιμήσουμε, με διαρκή προσπάθεια, με έργο και αποτελέσματα.
Και κυρίως, με ενότητα!

Γιατί το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα. Το χρώμα της προκοπής.
Και η Δυτική Ελλάδα έχει μόνο μια κατεύθυνση: Μπροστά!».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης, μετά το Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας, θα
επισκεφθεί τα αντίστοιχα Εκλογικά Κέντρα του Πύργου και του Αγρινίου,
σημειώνοντας ότι «από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά. Γιατί μόνο με δουλειά θα πάμε μπροστά…».

Περιφερειακές εκλογές 2023 - Φαρμάκης: «Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολή» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Περιφερειακές εκλογές 2023 - Φαρμάκης: «Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολή» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Περιφερειακές εκλογές 2023 - Φαρμάκης: «Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολή» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Περιφερειακές εκλογές 2023 - Φαρμάκης: «Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολή» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Read Previous

Χρήστος Σταϊκούρας: Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του Μετρό της Θεσσαλονίκης

Read Next

«Σάρωμα» Γιάννη Λέντζα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *