Τζίτζι Χαντίντ: Το μοντέλο με καταγωγή από την Παλαιστίνη αποδοκιμάζει την «τρομοκρατία σε βάρος αθώων» από τη Χαμάς

«Την τρομοκρατία σε βάρος αθώων» μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ καταδικάζει με ανάρτησή της στο Instagram η Τζίτζι Χαντίντ, το 28χρονο μοντέλο το οποίο κατά το ήμισυ κατάγεται από την Παλαιστίνη.

Στην ανάρτησή της η Χαντίντ κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη τραγωδία» προσθέτοντας ότι οι σκέψεις της, η αγάπη της, η δύναμή της είναι με «όλους» όσοι επηρεάζονται από τον πόλεμο στο Ισραήλ, ειδικά τους «αθώους, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά».

Διευκρινίζει ότι ενώ «η καρδιά της σπαράζει για τον παλαιστινιακό αγώνα και τη ζωή υπό κατοχή στην Παλαιστίνη» νιώθει, επίσης, «μια ευθύνη» για τους Ισραηλινούς φίλους της.

Και προσθέτει ότι «οι ελπίδες και τα όνειρά της για τους Παλαιστίνιους» δεν περιλαμβάνουν «το κακό σε βάρος Εβραίων».

«Η τρομοκρατία σε βάρος αθώων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν κάνει καλό στο κίνημα “Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» γράφει χαρακτηριστικά η Χαντίντ στην ανάρτησή της.

Το νεαρό μοντέλο, το οποίο έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναγνωρίζει, πάντως, ότι «υπάρχουν αρκετά περίπλοκα, προσωπικά και σωστά συναισθήματα». «Κάθε άνθρωπος αξίζει βασικά δικαιώματα, περίθαλψη και ασφάλεια ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, του θρησκεύματός του ή του πού γεννήθηκε».

«Γνωρίζω ότι τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να γιατρέψουν τις πληγές σε τόσους πολλούς αλλά προσεύχομαι πάντα για την ασφάλεια των αθώων ζωών» καταλήγει στην ανάρτησή της η Τζίτζι Χαντίντ.

Read Previous

Αυτή η βιταμίνη μειώνει τη χοληστερίνη και προστατεύει από εγκεφαλικό και καρδιακή προσβολή

Read Next

Keanu Reeves: Παίζει μπάλα μ’ ένα 9χρονο αγόρι και κάνει τις καρδιές να λιώσουν

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *