Η Κατερίνα Γιατζόγλου αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί στα 63 της χρόνια -«Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για το φλερτ και τις σχέσεις. «Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο», τόνισε.

«Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια σε όλους», εκμυστηρεύτηκε.

Έπειτα, περιέγραψε ένα περιστατικό όπου είχε βγει για ποτό με τον γιο της και την πέρασαν για σύντροφό του: «Ήμασταν στο μπαρ και πίναμε ποτά και ο μπάρμαν έβγαλε ένα λουλούδι από το βάζο και μου το έδωσε και είπε στον Τόμι “αυτή μ’ αρέσει” και είπε ο Τόμι “ναι; Αυτή θέλω να πάρεις” και είπε ο Τόμι “εντάξει”».

Τέλος, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε: «Θα μου άρεσε να θεωρούμαι “σύμβολο του σεξ”. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, από το σούπερ-μάρκετ έως το φαρμακείο. Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσουν αυτά, τρελαίνομαι».

Πολλές φορές όταν βγαίνει με τον γιο της για ποτό νομίζουν πως είναι η σύντροφός του, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση.

«Θα μου άρεσε να θεωρούμαι “σύμβολο του σεξ”. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει» επεσήμανε.

«Το πιο extreme sport για μένα είναι το σουρεάλ της πραγματικότητας. Γράφω κωμικά σενάρια και αναρωτιέμαι τι θα μου έλεγαν αν παρέδιδα ένα για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο πολιτικό σκηνικό», είπε.

Read Previous

Η Δυτική Ελλάδα ανοίγεται στην Κίνα-Μόνιμοι μηχανισμοί συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της πόλης Hangzhou

Read Next

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *