Νίκος Καρβέλας: «Ο βασικός εχθρός είναι ο Θεός» – «Η Εκκλησία αποβλακώνει»

«Αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπεύσουμε τη φτώχεια», ξεσπά ο Νίκος Καρβέλας! «Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δε βοήθησε ποτέ, και δε θα το κάνει γιατί δεν υπάρχει», προσθέτει ο μουσικοσυνθέτης.

Ο Νίκος Καρβέλας, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube ξεσπά και υποστηρίζει πως η λύση για να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια είναι να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες.

«Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία. Θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται δημοσιογραφία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα θρησκεία και κατ’ επέκταση εκκλησία.

Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πως να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας και συνεχίζει:

«Το πρόβλημα είναι η εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα».

«Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο που λέει ”θα σε απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται εκκλησία”. Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν ”ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχιας;”.

Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η αρρώστια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει ”Νίκους Καρβέλες”. Θέλει ”Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες”, θέλει τέτοιους ανθρώπους».

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δε βοήθησε ποτέ, και δε θα το κάνει γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκ. ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς αποχαυνωμένοι και δε μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους», καταλήγει ο Νίκος Καρβέλας.

Read Previous

Aυτά τα 4 φρούτα ανεβάζουν το ζάχαρο

Read Next

Η Παναγιώτα Βλαντή με halterneck φόρεμα και πέδιλα σε ιδιαίτερο χρώμα -Η stylish καλοκαιρινή εμφάνιση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *