Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη που αγνοείται στη Λίμνη Κρεμαστών

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης αγνοούμενης στην Ευρυτανία, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, με εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, στην περιοχή έφτασε κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών για να συνδράμει στις έρευνες. Οι βατραχάνθρωποι βούτηξαν στα νερά της λίμνης.

Πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

«Να προσέχετε το παιδί»
Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Είχε μηνύσει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτέμβρη είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 48χρονη έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα. Μετά τη μήνυση , οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο

Read Previous

Σταϊκούρας: Δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης το Fuel Pass 3

Read Next

Βρετανία: Χαλαρώνουν οι όροι για τη χορήγηση επαγγελματικής βίζας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *