Στην ιστορική μονή Βλατάδων αντιπροσωπεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (φωτο)

Στην ιστορική μονή Βλατάδων στο Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα του Εκπαιδευτικού», αντιπροσωπεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Ανυφαντή.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μαζί με τον Δήμο Πύργου είναι συνεργαζόμενοι φορείς της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και συμμετέχουν στην εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη και τη Χάλκη, ξεκινώντας από αύριο Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022.

Την αντιπροσωπεία από την Ηλεία  υποδέχθηκαν στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Ρουμπίδης Χρήστος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νεάπολης – Συκεών κ. Βουλγαρίδης Μιχάλης όπου  αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ανυφαντή Πέτρο και τον αναπληρωτή του Δημάρχου Πύργου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αργυρόπουλο Ιωάννη.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι εκπρόσωποι της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Φροντιστηρίου Βιωσιμότητας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Ομίλου “Οι Φίλοι της Φύσης”, κ. Άννα Τιρικανίδου, Δέσποινα Μιχελάκη και Φαρμάκη Μαρία, προσκεκλημένες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, συμμετείχαν στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ  Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου και έβαλαν τις βάσεις για μία συνεργασία των εκπαιδευτικών των δύο Νομών αλλά και των Δήμων.

Read Previous

Νέο look για την Άντζελα Γκερέκου – ΦΩΤΟ

Read Next

Ελισάβετ Μουτάφη: Μετά το τρίτο ραντεβού έμεινα με τον άντρα μου – Τι είπε για τον θείο της, Μάκη Τσέλιο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *