Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην Ιταλία

Στις θέσεις εργασίας τους επιστρέφουν άμεσα όσοι γιατροί και νοσηλευτές δεν είχαν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού όπως αποφάσισε η νέα ιταλική κυβέρνηση υπό την Τζόρτζια Μελόνι.

Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός η απόφαση έχει άμεση ισχύ και οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επανέρχονται από αύριο Τρίτη (1/11) στα καθήκοντά τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται στο πλαίσιο μιας νέας λογικής πιο χαλαρής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού από τη νεοεκλεγείσα ιταλική κυβέρνηση.

Τέσσερις χιλιάδες γιατροί και νοσηλευτές επιστρέφουν στις δημόσιες δομές υγείας της Ιταλίας συνεπεία της απόφασης της κυβέρνησης Μελόνι.

Πρόκειται για μια σημαντική «ανάσα» για το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας, το οποίο αντιμετώπισε μεγάλη πίεση στα χρόνια της πανδημίας.

Σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας, τελικώς δεν αλλάζει κάτι. Παρά τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας περί παύσης της υποχρέωσης χρήσης, τελικώς, αποφασίστηκε το μέτρο της υποχρεωτικότητας να παραμείνει ως έχει.

Ακολούθησε το mynews.gr στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Read Previous

Επίσημο: Με την ταυτότητα από τo Gov.gr Wallet οι συναλλαγές σε τράπεζες και εταιρείες τηλεφωνίας

Read Next

Επιτυχημένη η εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού της Δ.ΕΠ.ΙΣ Αιγιαλείας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *