Βρετανός σε hangover: Βρέθηκε γυμνός σε παραλία αφού αγνοούνταν για 2 μέρες

Για ένα… χαλαρό ποτάκι βγήκε ο Βρετανός τουρίστας, που εν τέλει κατέληξε σε διήμερο κραιπάλης, αφού βρέθηκε στο τέλος γυμνός σε μία παραλία της Ταϊλάνδης. 

Τα 30α γενέθλια του αποφάσισε να γιορτάσει με τους καλύτερους του φίλους ο Βρετανός πρωταγωνιστής της αληθινής αυτής ιστορίας, όμως από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι και τις 29 του ίδιου μήνα, οι καλεσμένοι του είχαν χάσει κάθε ίχνος του. Ένας ψαράς τον βρήκε στην παραλία Koph Samui, γυμνό και μεθυσμένο να τραγουδάει ποδοσφαιρικά συνθήματα, καλώντας τις Αρχές. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δε θυμάται τίποτα από τελευταίο διήμερο. Λογικό παρ’ όλα αυτά, αφού ο 30χρονος πλέον Βρετανός, φέρεται να είχε πιει μεγάλες ποσότητες μπύρας, ενώ είχε καπνίσει και μαριχουάνα, η οποία είναι νόμιμη στην Ταϊλάνδη. Βρισκόταν στη συγκεκριμένη χώρα για ένα γάμο που συνέπεσε με τα γενέθλια του. Γι’ αυτό το λόγο ήπιε ένα με δύο το πολύ ποτηράκια παραπάνω. Τη στιγμή που κατέφθασαν οι Αρχές, ο 30χρονος τουρίστας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος, καθώς τον πέτυχαν την ώρα που ήθελε να κάνει διαλογισμό όπως τους έλεγε.

Τέλος, σύμφωνα με τον ψαρά που του έσωσε τη ζωή, παρότι ο 30χρονος ήταν επιθετικός απέναντί του, δε θα τον μηνύσει, καθώς είναι χαρούμενος με το γεγονός του ότι ο Βρετανός είναι καλά μετά από αυτήν του την περιπέτεια. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θέλω να τιμωρηθεί. Είμαι ανακουφισμένος που είναι ασφαλής τώρα. Μάλλον είχε πιει πάρα πολύ σε συνδυασμό με τον καιρό που ήταν πολύ ζεστός γι ‘αυτόν. Οπότε συμπεριφέρθηκε λίγο τρελά, αλλά νομίζω ότι είναι καλός άνθρωπος».

Read Previous

Twitter: Παραιτήθηκε και η υπεύθυνη του διαφημιστικού τμήματος – Αβεβαιότητα για την διοίκηση του Έλον Μασκ

Read Next

Το αριστοκρατικό σακάκι που παραμένει «in» και απογειώνει κάθε look

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *