Το αντιοξειδωτικό μπαχαρικό που μειώνει την ακμή και τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον – Ρίχνει και τη χοληστερίνη!

Αυτό το δημοφιλές μπαχαρικό χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης μια μακρά ιστορία χρήσης ως παραδοσιακό φάρμακο για διάφορες ασθένειες.

Είναι ένα ασφαλές και ευέλικτο μπαχαρικό που μπορεί να προσθέσει γεύση και ευεργετικά συστατικά στη διατροφή σας. Μάλιστα το μπαχαρικό αυτό έχει επίσης μελετηθεί για τις πιθανές ευεργετικές επιδράσεις του σε μια σειρά παθήσεων, όπως η ακμή, η νόσος Alzheimer, η νόσος Parkinson και η μνήμη.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο Oloygeia.gr

Read Previous

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινά η διάθεση σε τιμή χαμηλότερη από πέρυσι

Read Next

Γαλλία: Επεισόδια στο Παρίσι σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *