Δοκιμάσαμε την σούπερ θεραπεία botox μαλλιών – ΦΩΤΟ

Ψάχνοντας μια θεραπεία για την ενδυνάμωση της τρίχας, μάθαμε για το botox μαλλιών. Μία δημοφιλής θεραπεία  που προσφέρει στα μαλλιά πολύτιμα συστατικά για βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας. Θέλοντας λοιπόν να μάθουμε περισσότερα, επισκεφθήκαμε το hairsalon Florou Excel, στη Πάτρα και την έμπειρη haisrstylist, Λέτα Φλώρου η οποία μας περιέγραψε τη διαδικασία και μας εξήγησε για το πως, το Botox μαλλιών, ενυδατώνει και αναδομεί τις τρίχες που φθείρονται, τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από την ταλαιπωρία στην οποία τα εκθέτουμε καθημερινά.

Όπως μας εξήγησε, μερικά από τα τεράστια πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουμε επιλέγοντας το μπότοξ μαλλιών είναι: Υγιή μαλλιά με όγκο, βελτίωση της ελαστικότητας της τρίχας, λεία και λαμπερή όψη, καταπολέμηση της πιτυρίδας, αντιμετώπιση της ψαλίδας χάρη στις ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά το μπότοξ, όπου διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και κερατίνης των μαλλιών. Κάτι που φυσικά θα αυξήσει σημαντικά τον όγκο και την εντυπωσιακή όψη τους. Συγκεκριμένα, οι ουσίες που χρησιμοποιούμε κατά το μπότοξ μαλλιών, περιέχουν ένα σύνολο πρωτεϊνών, βιταμινών, λιπιδίων και αμινοξέων, ενώ δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικές ουσίες.

Έτσι, η θεραπεία συμβάλει στην βαθιά ενυδάτωση και θεραπεία των μαλλιών σας.

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι πως πραγματικά, το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η όψη της τρίχας ήταν σαφώς πιο λεία και λαμπερή.

Δείτε παρακάτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες κατα τη διάρκεια της διαδικασίας του botox μαλλιών. 

Read Previous

Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το δυστύχημα στα Τέμπη: “Ευχόμαστε, καμία πτυχή της υπόθεσης να μη μείνει σκοτεινή”

Read Next

Νέα κακοκαιρία στη χώρα από την Πέμπτη, γραμμή καταιγίδων με μεγάλο μήκος – Ο καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *