Έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ο πιο ανθυγιεινός τύπος ψωμιού – γεμάτος πρόσθετα και χωρίς βασικά θρεπτικά συστατικά. Αλλά τώρα, ένας γιατρός αποκαλύπτει μια μέθοδο για να κάνει το λευκό ψωμί του σούπερ μάρκετ πολύ πιο υγιεινό.
Σε ένα βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε με τους 5,2 εκατομμύρια ακολούθους του, ο Dr Karan Rajan, ένας χειρουργός που εργάζεται για το NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμβούλευσε να καταψύξετε το ψωμί, να το ξεπαγώσετε και στη συνέχεια να το φρυγανίσετε.