Τρεις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε δύο δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.

Αχαΐα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη, ένας άνδρας στην Δυτική Αχαΐα, διότι η σύνοικος σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, καθώς φέρεται ότι ο συλληφθείς την κτύπησε στον αυχένα.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Στην Πάτρα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση μέσω τηλεφώνου.

Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη σε περιοχή του Ακτίου – Βόνιτσας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Ακόμη, συνελήφθη σε περιοχή της Αμφιλοχίας ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για εξύβριση, ενώ ο συλληφθείς υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τριών συγγενικών του προσώπων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ψευδή καταμήνυση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελείς.

 

Read Previous

Αυτοί είναι οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης – Τι πρέπει να προσέχετε

Read Next

«Καμπάνες» στα σούπερ μάρκετ «Κρητικός» και «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *