Χαμός στη Βουλή: Ξέφυγε η Φωτίου, είπε «άι στο διάολο» στην Κεφαλογιάννη

Στο «κόκκινο» ανέβηκε η θερμοκρασία πριν από λίγη ώρα στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όταν η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου είπε «άι στο διάολο» απευθυνόμενη στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στην αίθουσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την επιλογή της υπουργό να απαντά στις ερωτήσεις των συναδέλφων της ξεχωριστά και να μην περιμένει την ολοκλήρωση του κύκλου των τοποθετήσεων.
«Κυρία υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι, να μας απαντήσει συνολικά», είπε η κ. Φωτίου με τον προεδρεύοντα, κ. Κυριαζίδη να απαντά πως η υπουργός έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.
«Από πότε και δεν το ξέρω; τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή», απάντησε η βουλευτής, με την κ. Κεφαλογιάννη να παίρνει το λόγο και να σημειώνει: «επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας». Αμέσως ακολούθησε στιχομυθία με την Φωτίου να ξεφεύγει και να επιστρατεύει άψογα γαλλικά..

Ο διάλογος Φωτίου-Κεφαλογιάννη που προκάλεσε χαμό στη Βουλή
Φωτίου: «Σας παρακαλώ κυρία Yπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο»
Κεφαλογιάννη: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…»
Φωτίου: «Άι στο διάολο»
Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

iefimerida.gr

Read Previous

Δημήτρης Κόκοτας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο -Τα νεότερα για την υγεία του

Read Next

Εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στη θέση του Γ’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *