H Jennifer Aniston συνδυάζει capri jeans με thong σανδάλια

Hπροσιτή κομψότητα ήταν αυτή που χαρακτήριζε πάντα τις εμφανίσεις της Jennifer Aniston. Η ηθοποιός ξέρει ότι όταν πρόκειται ειδικά για καλοκαιρινό styling, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά ευκολοφόρετα basics, δηλαδή look που δεν χρειάζεται να σκεφτείς ή να προβάρεις και που μπορείς σχεδόν αυτόματα να τα φορέσεις και να νιώσεις καλά.

Aυτό το καλοκαίρι λοιπόν, η Jennifer Aniston επιλέγει έναν chic και casual συνδυασμό τζιν και λευκού τοπ.  Κατά την έναρξη των γυρισμάτων για την τέταρτη σεζόν της σειράς “The Morning Show”, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα capri τζιν με ξεφτισμένο στρίφωμα, το οποίο συνδύασε με ένα απλό φανελάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη. Επέλεξε επίσης διακριτικά κοσμήματα (σκουλαρίκια κρίκoυς και πολλά κολιέ), τα οποία ενίσχυσαν με δεξιοτεχνία το casual σύνολο.

Αλλά το highlight του outfit ήταν αναμφίβολα τα παπούτσια: ένα ζευγάρι thong σανδάλια. Και αντί να τα επιλέξει σε λευκό ή μαύρο (που θα πήγαιναν επίσης υπέροχα με αυτή την εμφάνιση), τα προτίμησε σε καφέ για να απαλύνει την εμφάνιση και να της δώσει έναν αέρα διακριτικής πολυτέλειας.

 

Read Previous

Έξυπνα ρούχα καταγράφουν τις κινήσεις του σώματος

Read Next

Αιτωλ/νια: Εγκαίνια του έργου στερέωσης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Οινιαδών

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *