Ποδόσφαιρο: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

«Πάγωσαν» στην Κροατία κατά τη διάρκεια της πτήσης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Καζακστάν.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο της αποστολής της Ντιναμό πέταξε πάνω από τη Σερβία και τη Βουλγαρία λίγο πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Κάπου εκεί άπαντες «πάγωσαν», αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό πως πρόκειται για μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται  για πολλές πτήσεις πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα κι ο λόγος είναι ότι αυτή η ζώνη είναι πολύ κοντά στον ουκρανικό εναέριο χώρο.

Για τον λόγο αυτό, οι πιλότοι γνωρίζουν πώς να σβήνουν τα ραντάρ για να περάσουν από την αναφερόμενη περιοχή όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Να πούμε ότι μετά από αρκετή ώρα το αεροπλάνο της Ντιναμό βρέθηκε ξανά στα ραντάρ, πιο συγκεκριμένα στη Γεωργία, για να συνεχίσει την πτήση του προς το Καζακστάν, όπου την Τετάρτη (2/8, 17:00) οι Κροάτες θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα.

Στο μεταξύ, για οριστική συμφωνία του Κροάτη εξτρέμ Λούκα Ιβάνουσεκ με τη Φέγενορντ κάνει λόγο το «1908.nl» , με τον παίκτη να κλείνει deal πενταετίας, χωρίς να γίνονται γνωστές οι απολαβές του.

Ντιναμό και Φέγενορντ δεν έχουν κλείσει ακόμα την συμφωνία, με την πρωταθλήτρια Κροατίας να επιμένει στην παραμονή του Ιβάνουσεκ ενόψει του δύσκολου προγράμματός της . Έχοντας μόνο στο μυαλό της την αναμέτρηση με την Αστάνα, θέτει τις συζητήσεις σε μελλοντικό χρόνο.

Φαίνεται πως η πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο θα έρθει σε συμφωνία με τους Ολλανδούς πριν το παιχνίδι με την Ένωση, αν φυσικά καλυφθεί το ποσό των 8.5-9 εκατ. ευρώ που επιθυμούν για τη μεταγραφή.

Το ίδιο δημοσίευμα, πάντως, μπλέκει την ΑΕΚ και σε άλλο σημείο, αφού αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Ένωσης για τον στόπερ της Φέγενορντ, Νεραΐσο Κασανβίριο, αλλά υποστηρίζει πως η υπόθεσή του παραμένει στον… πάγο, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν την έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Read Previous

Angus Cloud: Πέθανε στα 25 του ο «Fez» της σειράς Euphoria

Read Next

Elon Musk: Ανακοινώνει την αλλαγή του λογότυπου του Twitter – «Αποχαιρετά» τα πουλιά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *