Πως να συνδυάσω παπούτσια με τσάντα σωστά

Για να έχεις ένα στιλάτο outfit, πέρα από το σωστό συνδυασμό των ρούχων, χρειάζεται να κάνεις και τη σωστή επιλογή των αξεσουάρ. Η σωστή επιλογή παπουτσιού και τσάντας μπορεί να κάνει την διαφορά ανεξαρτήτως  του υπόλοιπου συνόλου. Άλλωστε πόσες φορές μια ιδιαίτερη τσάντα έχει σώσει το ‘’βαρετό’’ κατ’ άλλα look μας.

Οι fashionistas ανά τον κόσμο, πολλές φορές μας εκπλήσσουν με τις ιδιαίτερες και εκκεντρικές επιλογές τους. Όπως το να συνδυάσουν αθλητικά παπούτσια με μία κλασσική, αλλά παρόλα αυτά, βραδινή επώνυμη τσάντα. Βέβαια εδώ πρέπει να πω ότι πέρα από τις ‘’τρέλες τους’’ ακολουθούν και κάποιους άγραφους κανόνες.

Παρακάτω σας έχω κάποιους απ’ αυτούς που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την σωστή τσάντα με το κατάλληλο outfit:

     1.ΜΗΝ συνδυάζεις παπούτσι με τσάντα.
Εν έτη 2021, μπορώ να πω ότι είναι ο συνδυασμός τσάντας και παπουτσιού είναι απαγορευτικός, αν θες να αποφύγεις ένα βαρετό και ξεπερασμένο outfit (εκτός βέβαια αν μιλάμε για ένα total black outfit) σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλό θα είναι να το αποφεύγουμε.

 

  1. Ξεπερασμένη επίσης είναι και η νοοτροπία της ίδιας υφής σε παπούτσι και τσάντα

  1. Για να δώσεις μία fashion διάσταση στο outfit σου συνδύασε 2 διαφορετικά χρώματα σε τσάντα και παπούτσια. ΠΡΟΣΟΧΗ: να θυμάσαι πως τα θερμά χρώματα ταιριάζουν με άλλα θερμά και τα ψυχρά με τα ψυχρά.
  2. Μπορείς να συνδυάσεις ένα πολύχρωμο ζευγάρι παπούτσια με μία μονόχρωμη, άλλα σε έντονο χρώμα, τσάντα.
  3. Μπέρδεψε τις Υφές. Συνδύασε δερμάτινη τσάντα με velvet υφή σε παπούτσια κλπ.
  4. Όπως ξεχωρίζεις ένα βραδινό ντύσιμο από ένα αθλητικό ή casual, το ίδιο κάντε και με τις τσάντες που θα συνδυάσετε με παπούτσια ίδιας λογικής. Δηλαδή ένα ζευγάρι βραδινές γόβες από σατέν, ταιριάζουν τέλεια με ένα μικρό βραδινό τσαντάκι κλπ.   Όμως……
  5. Μην δεσμεύεσαι… Αν θες να βάλεις γόβες με tote bag ή αθλητικά με ένα cross body βραδινό τσαντάκι , κάνε το απλά πρόσεχε να έχουν ίδιους τόνους και να υπάρχει και μια ισορροπία στο υπόλοιπο outfit.

 

  1. Τέλος μην φοβάσαι να τολμήσεις ..

πηγη: cyclades24.gr

Read Previous

4 πράγματα που πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητο για να μην πάρεις κλήση

Read Next

Όλες οι ανατροπές στην εργασία – Ψηφιακό ωράριο, ηλεκτρονική κάρτα και κατώτατος μισθός

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *