Επτά fashion applications που αξίζει να κατεβάσετε στο κινητό σας

Οι ενημερωμένες γυναίκες της μόδας πλέον βρισκουν αυτό που ψάχνουν με ένα κλικ.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να πούμε πως μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τη μόδα μέσα στην παλάμη του χεριού σας. Τάσεις, έμπνευση από τις σημαντικότερες influencers του κόσμου καθώς και συμβουλές που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη είναι πλέον πιο προσβάσιμες από ποτέ. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα στα fashion applications που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας για να έχετε στην διάθεσή σας ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας. Αν ψάχνετε να βρείτε ιδιαίτερα vintage κομμάτια για να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας ή απλά λίγη διασκέδαση, ένα download και ένα scroll down σε αυτές τις εφαρμογές είναι αρκετό.

Drest

Η Puma συνεργάζεται με το πρώτο "shoppable" styling παιχνίδι Drest ...

Αν αγαπάτε τα παιχνίδια τότε θα θέλετε να αφιερώσετε τον χρόνο σας,  σε αυτό το διαδραστικό application. Μπορείτε να ντύσετε το δικό σας avatar με κομμάτια από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως στη συνέχεια να τα αγοράσετε από το Farfetch.

Object Limited

Για τους fans του vintage shopping το Object Limited είναι ιδανικό. Με πολλούς sellers και creatives από κάθε μεριά του πλανήτη, η διαδικασία ανεύρεσης των πιο πολύτιμων vintage κομματιών θα είναι πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Closet +

10+ Best Closet Systems - Places to Buy Closet Systems in 2020

Mπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ντουλάπα σας ακόμη κι όταν είστε εκτός σπιτιού. Δημιουργήστε outfits για τη βραδινή σας εμφάνιση ενώ είστε έξω και κρατήστε ημερολόγιο για το τι φορέσατε και πότε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το outfit σας με τις φίλες σαν πριν από κάποια σημαντική έξοδο, για να πάρετε τη γνώμη τους.

 Like to Know It

LIKE IT TO KNOW IT | Sivan Ayla

Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το Instagram αλλά και από celebrities και influencers που είναι εγγεγραμμένοι σ’ αυτή την κοινότητα. Όταν κάνετε εγγραφή με το email σας, κάθε φωτογραφία από το Instagram που έχει link με αγορές πηγαίνει κατευθείαν στην λίστα σας.

The Real Real

Luxury online reseller The RealReal closes up more than 40% in ...

O πιο sustainable τρόπος αγορών είναι η επιλογή από second hand καταστήματα. Το RealReal κάνει πολύ εύκολη αυτή την διαδικασία, αφού έχει ρούχα και αξεσουάρ των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε πολύ καλές τιμές. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε και τα δικά σας κομμάτια αφού το application παρέχει και αυτή τη δυνατότητα.

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective launches coronavirus charity sale - Inside ...

Ένα από τα πιο δημοφιλή Pre-owned και vintage shops παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε συλλεκτικά κομμάτια, να κάνετε σύγκριση τιμών ή την δική σας προσφορά για ένα κομμάτι που θέλετε να αποκτήσετε. Louis Vuitton, Celine, Hermes, Chanel, Balenciaga είναι κάποια από τα brands που θα βρείτε στο συγκεκριμένο online προορισμό.

Style book

Stylebook Closet App: a closet and wardrobe fashion app for the ...

Πρόκειται για μία εφαρμογή που λειτουργεί ως moodboard, στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε outfits. Αποτελείται από 90 features που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Kάποια από αυτά είναι το ημερολόγιο που μπορείτε να γράψετε τι φορέσατε κάθε μέρα, η δυνατότητα να φτιάξετε packing list για το επόμενο ταξίδι σας αλλά και το size tracker.

 

Read Previous

Κορονοϊός: Σταδιακή άρση των μέτρων από 4 Μαΐου – Πώς θα βγούμε από την καραντίνα

Read Next

Μάικλ Τζόρνταν: Χαμός στις ΗΠΑ για το «The Last Dance» – Δείτε τι γίνεται (video)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *