Μονή Πετράκη – Δικηγόρος ιερέα: Νοσεί ψυχικά κι έχει διαταραγμένη ψυχική υγεία από το 2015

Ο δικηγόρος του ιερά που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά 7 Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, προχώρησε σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Χθες προέβη σε μία άδικη παράνομη πράξη, την πράξη αυτή δεν την δικαιολογούμε ούτε ως υπεράσπιση, ούτε ως άνθρωποι, έχουμε αντίθετη άποψη, ζητούμε συγγνώμη για την πράξη» είπε ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και συνέχισε:

«Όμως ειμαστε στην εισαγγελία Αθηνών για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά του ως κατηγορουμένου για να αποδείξει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του όπως έχει αναφέρει σε εμάς, όχι την αθωότητά του αλλά την ψυχική του ασθένεια η οποία από το 2015 αποδεικνύεται με έγγραφα, ιατρικά πιστοποιητικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να την αποδείξει. Πριν από 1,5 μήνα είχε προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας, είχε βάλει ως σκοπό να τερματίσει τη ζωή του διότι νόμιζε ότι θα καθαιρεθεί».

«Νοσεί ψυχικά κι έχει διαταραγμένη ψυχική υγεία από το 2015. Αποδεικνύεται και από τις ψυχιατρικές κλινικές οι οποίες τον έχουν νοησηλεύσει εδώ και 3-4 χρόνια. Θα ζητήσουμε από την εισαγγελία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη είπε ο δικηγόρος για να καταλήξει ότι «εάν η πραγματογνωμοσύνη δεν αποδείξει ότι όντως ήταν ψυχικά ασθενής τότε η υπεράσπιση θα παραιτηθεί από το λειτούργημά της».

Βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου στο Newsbeast:

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Read Previous

ΒΙΝΤΕΟ: Η Αλεξάνδρα Αλτούνη μας μιλά για την μεγάλη της αγάπη: Την Ιππασία! Και μας συστήνει” την Baro!

Read Next

Τέξας: Πάνω από 150 εργαζόμενοι νοσοκομείου έμειναν χωρίς δουλειά επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *