H Βικτόρια Μπέκαμ με το αγαπημένο της καλοκαιρινό φόρεμα -Σούπερ μίνι και εφαρμοστό

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram ποιο είναι το φόρεμα από την συλλογή της που δεν έχει αποχωριστεί αυτό το καλοκαίρι.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φοράει ένα εφαρμοστό και σούπερ μίνι φόρεμα και σημειώνει ότι πρόκειται για το αγαπημένο της αυτό το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το «VB Body mini dress», το οποίο όπως λέει η ίδια το φοράει την ημέρα με φλατ παπούτσια και το βράδυ με ψηλοτάκουνες γόβες.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ το έχει σε πολλά χρώματα: μπεζ, πράσινο και μαύρο, αλλά όπως λέει η ίδια προτιμάει με διαφορά το μπεζ.

H Βικτόρια Μπέκαμ με το αγαπημένο της καλοκαιρινό φόρεμα -Σούπερ μίνι και εφαρμοστό

Η Βικτόρια Μπέκαμ γνωρίζει από μόδα και στιλ και αποτελεί μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες στο διεθνές στερέωμα, με την ίδια να εμπνέει με κάθε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της την βλέπουμε να κοιτάζεται στον καθρέπτη και να φοράει το αγαπημένο της καλοκαιρινό φόρεμα. Η σχεδιάστρια μόδας το συνδύασε με μπλε γόβες και ασορτί τσάντα Hermès.

Δείτε το βίντεο:

Σε παλιότερη ανάρτήσή της στο Instagram η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε το ίδιο φόρεμα, αλλά αυτή την φορά σε πράσινο χρώμα.

Και φυσικά το έχει και σε μαύρο χρώμα:

Για τη Βικτόρια Μπέκαμ, μια γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να στοχεύει στην άνεση και την κομψότητα. Πέρα από μια pencil φούστα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα λευκό t-shirt και φυσικά ένα τζιν, τα θηλυκά φορέματα είναι must για εκείνη.

Read Previous

Νόβακ Τζόκοβιτς: Οριστικά εκτός US Open ο ανεμβολίαστος Σέρβος τενίστας

Read Next

Νέα έρευνα: Τι δείχνει για καρδιακή ανεπάρκεια και mRNA εμβόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *