Πάτρα: Προβολή ταινίας μικρού μήκους στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη με τίτλο: «ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ».

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ,σας προσκαλεί στην 1η προβολή ταινίας μικρού μήκους ,που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη με τίτλο: «ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ».

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι στην κινηματογραφική αίθουσα της ODEON στη  VESO MARE  (Ακτή Δυμαίων 17,Πάτρα) .

Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους σε σενάριο-σκηνοθεσία της Ελένης Βασιλοπούλου και φωτογραφία –μοντάζ του Χρήστου Κεϊμαλή. Στην ταινία συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Περιγραφή :«Ο Ετεοκλής είναι ένας έφηβος με διαβήτη τύπου 1 ,όπου έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά  με συμπεριφορές που δυσκολεύουν τη ζωή του.»

Στόχος μας είναι  ,να ευαισθητοποιηθεί το κοινό ,είτε πάσχει από διαβήτη ,είτε όχι και να ενημερωθεί μέσω του πρωτότυπου αυτού εγχειρήματος, ότι ο διαβήτης είναι ένα τρόπος ζωής που μπορεί να μην τον επιλέγεις αλλά θα πρέπει να τον υιοθετήσεις για να ζεις καλύτερα με αυτόν. Άλλωστε μπορεί να συμβεί στον καθένα .

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει .

Read Previous

Εκλογές: Ποιές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή τους

Read Next

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *