Μπέσυ Μάλφα: «Θεωρούσαμε ότι είμαστε άσχημοι και λέγαμε “πώς θα κάνουμε παιδιά;”»

Την καρδιά της «άνοιξε» η Μπέσυ Μάλφα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τη σχέση με τον επί 28 χρόνια σύντροφό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία, ενώ αποκάλυψε το γεγονός που τους οδήγησε να επιλέξουν το όνομα του γιου τους.

«Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο…»

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι «Ο Μαύρος Άγγελος». Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας. Όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε «αν παντρευτούμε ποτέ και αν θα κάνουμε παιδί»», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Βασικά λέγαμε «πώς θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε;», γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι είμαστε άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Μπέσυ Μάλφα παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της τής λείπει. «Ο Γεράσιμος κάνει πρόβες για το θέατρο, γυρίσματα για το Μαύρο Ρόδο… Δεν τον βλέπουμε πολύ. Μου λείπει αλλά είναι πολύ ισορροπημένη και γλυκιά η επικοινωνία μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Καταλαβαίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Είμαστε μαζί 28 χρόνια», εξομολογήθηκε.

Read Previous

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό όρος

Read Next

Θρήνος στην Πάτρα για τον 47χρονο Δημήτρη Παπακωστόπουλο – Ποιος ήταν

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *